top of page

Broekslootkade 165, Rijswijk
​Status: Verkocht

Aan groen plantsoen gelegen in Rijswijk dit bijzondere en ruime 5-kamer hoekappartement aan de Broekslootkade van 130 m2 met o.a. vier ruime slaapkamers, een moderne keuken, een stijlvolle badkamer, een voortuin en een zonnige achtertuin met houten garage. Broekslootkade 165 is gelegen in de buurt Cromvliet. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen.


De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt, op loopafstand van het historische centrum van Rijswijk met diverse winkels, supermarkten en gezellige horecagelegenheden, basisscholen en speeltuinen. Gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer (bus 23 & tram 1 en 15), en de uitvalswegen richting snelwegen A-4 en A-13 (Amsterdam/Rotterdam) en A-12 (Utrecht). 


Indeling
Via voortuin naar woningentree; meterkast, modern toilet met fonteintje, wasruimte met opstelplaats CV-ketel en wasmachine-/droger. Zeer royale woon-/eetkamer met speelse erker aan de voorzijde welke prettig uitzicht biedt op het voorgelegen groene plantsoen. Er is een open keuken met diverse inbouwapparatuur. middels openslaande deuren toegang tot de zonnige achtertuin. Er zijn vier slaapkamers in totaal. De hoofdslaapkamer is voorzien van douche en toilet. Er is ook een ruime garage/berging circa 20 m2

Bijzonderheden 
- Eigen grond;  
- Bouwjaar 1929;  
- Zeer gunstig gelegen nabij het centrum Oud-Rijswijk, winkels, uitvalswegen en diverse bus-/tramhaltes;  
- Algemene ouderdoms- en materialenclausule van toepassing; 
- Oplevering in overleg; 

bottom of page